Tepe İlkokulu
GÜVERCİNTEPE MAH. PEYAMİ SAFA CAD. NO 55 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilerimizin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi; İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak, bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen , işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi,mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir..

Öğretim Şekli :İkili

İkili

Sabah: 08.00-12.50 Öğle: 13.20-18.00

5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz İstanbul Başakşehir İlçesi Güvercintepe Mahallesi´nde yer almaktadır. Olimpiyat Metrosu´ndan MK12-MK13-MK15 otobüsüyle, Yenibosna ve Kayaşehir´den 79G otobüsüyle Altınşehir ve Kayaşehir´den minibüslerle ulaşabilirsiniz.

Proje Çalışmaları

Veli Akademileri, Bir Harf Bin İstanbul, PICTES, Beslenme Dostu Okul, Mektep, Sıfır Atık, Geri Dönüşüm, Hep Birlikte Okuyoruz Projeleri...